Aquafresh Freshmint 125 ml

  Kommer snart    Affiliate-länk till Lyko

Aquafresh Freshmint är en tandkräm som hjälper till att bibehålla: ett friskt tandkött, starka tänder och en fräsch andedräkt*. Tandkrämen skyddar mot karies och plack samt innehåller fluorid som stärker emaljen för starkare tänder.

Aquafresh Frehsmint tandkräm är för dig som vill ha:
- En tandkräm anpassad för hela familjen
- Fräsch andedräkt, stark emalj och friskt tandkött*
- En tandkräm som bekämpar plack och tandstenbildning

*vid regelbunden borstningAnvändning:Borsta två gånger dagligen och inte mer än tre gånger, undvik att svälja och spotta ut. Förvaras utom räckhåll för barn. Barn i åldern 6 år och yngre ska använda en mängd tandkräm som motsvarar en ärta, och tandborstningen ska övervakas för att minimera sväljning av tandkräm. Om irritation uppstår, avbryt användningen. Tala med din tandläkare eller läkare så snart som möjligt om du får svullnad i munnen eller ansiktet.

Förvaras utom räckhåll för barn. Barn i åldern 6 år och yngre ska använda en mängd tandkräm som motsvarar en ärta, och tandborstningen ska övervakas för att minimera sväljning av tandkräm. Om irritation uppstår, avbryt användningen. Tala med din tandläkare eller läkare så snart som möjligt om du får svullnad i munnen eller ansiktet.125 ml
Aquafresh Freshmint 125 ml

Läs mer…